Information om granen

Information gällande Granen

 

Jag har idag träffat Helge Artell, Ida Väisänen, Gunilla Bränn, Mattias Ramberg kring frågor som rör finska avdelningen. 

Några åtgärder som är på gång:

-Frågan kring finsk eller finsk/svensk avdelning kommer att tas med till nämnden  i slutet av april. Beslut finns, men det krävs ett förtydligande.

-Jag, Mattias, Gunilla Allert och Gunilla Bränn kommer att träffas 30 mars för att se över kapacitetsplanen, lokaler o barn i kön. Detta för att få en gemensam bild av hur det ser ut i centrala Märsta.

-Det kommer att underlättas för familjer som söker förskoleplats att kunna registrera sig vid ansökan. Arbetet med det pågår.

-Folder ut till Bvc och Öppna förskolan skall utarbetas, vilket ger föräldrar tidigt kännedom om att möjlighet finns att söka finsk avdelning.

-Annonsering i SBMT.

-Förtydliganden på Sigtunas hemsida. 

Jag utgår från att Granen skall till Aspbacken i höst. Frågan som vi behöver svar på är hur avdelningen skall se ut. I höst kommer vi att starta upp med 10 barn som vi i nuläget vet om. Förhoppningsvis fylls det.

Gör det bästa jag kan för att ge er aktuell information så snart jag bara kan. 

Vi har ett datum för ett möte nästa vecka inplanerat, 29/3. Jag finns på plats från 18.00 så att ni föräldrar kan få ett förtydligande på ovanstående punkter. Tror dock att mer informationen än ovan kommer jag inte att kunna ta med mig till dess.

Vi hörs vidare

Maila mig gärna eller ring 0736338782

Mvh Kerstin Asp/ kerstin.asp@sigtuna.se 

 

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan