Information inför flytten

Märsta 171206

Information gällande flytten

 

15 januari är alla på plats och flytten därmed avklarad. Innan dess är det en hel del som skall hända.

Under jul och nyår kommer vi att vara kvar i paviljongerna. Slår inte ihop med Aspbacken. Vi behöver använda så mycket tid som möjligt till att plocka ned och packa, därav beslutet att vara kvar.

Vädjar till er föräldrar att hjälpa oss så mycket det bara går, så att det blir möjligt att genomföra detta. Kanske finns möjlighet att korta ned dagar eller möjlighet för barnen att vara lediga. Vi vill att det här ska bli så bra det bara kan.

8-12 januari går flytten av kartonger ev. möbler m.m. för att vi under veckan skall kunna iordningställa nya förskolan. Under denna vecka kommer pedagoger ”hemvistsvis” att dela upp sig för att vi skall få till våra miljöer.

Skickar med er en önskan om att så många som möjligt skulle kunna ha barnen hemma på fredagen 12/1.

Under denna vecka och senast barnets sista dag i paviljongerna, behöver ni se till att alla kläder och andra viktiga saker som är ert, plockas med hem.

Nu ser vi fram emot att få flytta upp till vår nya fina förskola, med nya spännande utmaningar.

Det kommer säkert upp många frågor och funderingar kring allt detta kring flytten. Prata med pedagogerna, där får ni de bästa svaren kring allt det praktiska. Maila gärna mig också. Svarar så fort jag kan.

 

Mvh

Kerstin Asp

kerstin.asp@sigtuna.se

 

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan