Februari 2017

Vabuari är över! Februari har innehållit mycket sjukfrånvaro både hos personal och barn, men nu hoppas vi väl att vi ska hålla oss friskare! 
Ute är det slaskigt, och vatten är jättekul att leka med, så se till att det finns ordentligt med märkta ombyteskläder och utekläder för alla väder

Har ni sett hur vår lärmiljö ändras och växer fram? Allt eftersom vi ändrar tillsammans med barnen så reflekterar vi över hur de nya miljöerna tas emot av barnen. Vad som uppskattas, är överflödigt, behövs mer av etc. Ni får gärna komma in på besök och vara med i verksamheten när ni har tillfälle. Har ni frågor, funderingar eller synpunkter på verksamheten så kom gärna till oss!

I hallen kan ni ta del av dokumentation som kommer upp allt eftersom! Där kan ni se vad som händer om dagarna i både bilder och text. På kalendern som sitter på dörren skriver vi lite av vad som har hänt om dagarna. 
Det har varit mycket utforskande med pennor, penslar, svampar, stämplar och mängder av färg. Kanske har ni fått hem härlig färg på barnens kläder eller sett spår på kroppen? Barnen engagerar sig med hela kroppen och använder hela arbetsytorna. Inne på avdelningen ser ni att alster pryder våra väggar. 
Ett par barn har varit och tittat till bygget av vår förskolas nya lokaler. Vi gick dit tillsammans med Silverpärlan och såg på hur arbetarna gick omkring och fixade. Alla arbetare vi såg hade hjälp på sig, kanonbra tyckte vi!  

Den 12 april kommer det hållas ett föräldrasamråd vilket är forum där chefen informerar och för dialog med er kring verksamheten. Information kring tid och plats kommer anslås på dörrarna!     
   
Under vår reflektionstid har vi nu börjat se över läroberättelsesamtalen och vi kommer att dela ut tider för dessa. 
Det är fantastiskt att se vilken empatisk och omsorgsfull barngrupp vi har! De är väldigt måna om varandra, de tröstar och bjuder med i lek. Det märktes tydligt nu när vi hälsade Jordan tillbaka efter ett långt förskole-uppehåll, att de andra barnen var glada över att ha honom tillbaka.

Med vänliga hälsningar Anne, Lisa, Caroline och Magdalena

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan