Maj 2017

 

Vilken härlig termin, här kommer läsårets sista månadsbrev! Tack för ett fint samarbete och god kommunikation kring tider och annat. Ett extra stort tack till att ni alla kunde ordna så att vi fick till våra två planeringsdagar! 
Eftersom vädret ofta är fint nu mot slutet av maj så är vi ute många timmar per dag! Extra viktigt att smörja in barnen med solskydd på mornarna och lämna märkt solskydd på hyllan så att vi kan fylla på vid utevistelse på eftermiddagen. 

På temat ”förhindra onödig smittospridning” uppskattar vi, som skrevs förra månaden, att ni tar med filt och kudde (såklart märkta) i en förvaringspåse. Detta för att vi inte har möjlighet att tvätta alla sovsaker så ofta som vi önskar. Det kommer då att bli er uppgift att ta hem påsen för att tvätta så ofta som ni önskar. 
Vi är ännu inte fria från vattkoppor, då Silverpärlan (grannavdelningen) fick ett fall senast vecka 22. 

Det har varit givande att ha läroberättelsesamtal med er, och vi ser fram emot att ha våra sista samtal.

Tydligen har vissa av er inte nåtts av våra mail, ursäkta denna miss – det har eventuellt åtgärdats nu. 
Vi har efterfrågat godkännande av att barnen får vara med på bild för att trycka upp en bok med dokumentation som vi samlat under terminen. När vi fått svar från alla så skickar vi den till tryckeri. Barnen får sedan ett varsitt exemplar av denna. 

Den sista maj hade vi vår sommaravslutning. Vi hade tur med vädret, det var uppehåll under uppvisningarna och lagom tills vi hade fikat så kom regnet. Då fick alla väldigt bråttom hem. Tack till er som var här och applåderade åt alla barnen som lagt ner mycket energi och glädje för att göra dessa uppträdanden! 

Vecka 27-30 har vi ihopslagning med Aspbacken, och det är i Aspbackens lokaler vi kommer att vara. När barnen är där är det extra viktigt att kläder och liknande är märkta. Ha gärna sakerna i en rymlig ryggsäck. Glöm inte att blöjor behöver tas med! 

Vi laddar alla upp i sommar, som vi hoppas blir full med sol, och ser fram mot en härlig hösttermin i augusti. Vi startar den i samma lokaler som nu, barackerna, för att senare under terminen flytta upp till nya lokalerna. All information kring detta kommer när det närmar sig. 

OBS! Klämdag den 5 juni, säg till om ni är lediga så att vi inte behöver slänga massa mat!

Nationaldagen den 6 juni, har förskolan stängt.

Midsommarafton den 24 juni, har förskolan stängt. 

Med vänliga hälsningar Anne, Lisa, Caroline och Magdalena

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan