Mars 2017

 

Välkommen Våren!

Nu börjar gruppen friskna till ordentligt, samtidigt som pollen ger besvär för vissa… Som ni förhoppningsvis vet så går det vattkoppor, och eftersom inkubationstiden är 2-3 veckor så vet vi inte om det är över än. 
När ett barn varit sjukt är det viktigt att meddela när hen kommer tillbaka! Dagen innan eller tidigt på morgonen (6.30), detta för att vi på morgonen går igenom dagen och placerar personal, eventuell vikarie samt beställer mat. Det går bra att smsa! 073 633 73 66 

Nu kommer vi börja boka in läroberättelsesamtalen! 

Vädret ute är väldigt varierande just nu, så se till att det finns ordentligt med märkta ombyteskläder och utekläder. Glöm inte att märka små vantar. Ett exempel på lätt märkning är att beställa från namnlappar.se  
Vår lärmiljö står som vanligt i fokus. Vi har exempelvis fått ett skåp från Tingvallaskolan, vilket barnen är nyfikna på. Vad det ska bli av det återstår att se! Vi är också intresserade av hur barnen tar emot nytt material, så i slutet av månaden satte vi igång ett litet projekt där en grupp barn får gå in i sovrummet och mötas olika material.

Ni kollar väl in vår dokumentation som kommer upp vid torkskåpen allt eftersom? Där kan ni se vad som händer om dagarna i både bilder och text. I kalendern som sitter på dörren skriver vi lite av vad som har hänt om dagarna. 

Våra arbetskamrater på Aspbacken hittade i sin flytt ett gäng instrument som de inte använde. Nu lånar vi dem, och oj vad det spelas med glädje!  

Senare i April (vecka 17) börjar ett par inskolningar och samtidigt kommer våra äldsta (Benjamin, Jack och Alexia) att flytta över till Silverpärlan! Där blir de välkomnade av ”nya” kompisar samt pedagogerna Payman, Veronica och Nohora! 

Vecka 17 kommer vi även att ha en praktikant, Elin.

Påminnelser:

Föräldrasamråd 12 april. (Mer info kommer!)

Planeringsdagar 18-19 Maj 2017, då är förskolan stängd. 


Med vänliga hälsningar Anne, Lisa, Caroline och Magdalena

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan