Februari 2017

 

Hej på er alla där hemma!

Hoppas ni mår bra i ruskvädret. Snart vänder det får vi hoppas! Med detta ruskväder (när det är varmt, kallt, regnar, snöar, är soligt) kommer det att det måste finnas kläder efter väder på förskolan och mycket ombytes/ extrakläder. Vi är ute i alla väder! Och som vi sagt förut så är det ni föräldrar som måste se till att det finns kläder för era barn på förskolan!

Vi fortsätter med att jobba med Snick o Snack. Barnen fick "rösta" fram vilket djur vi skulle fortsätta jobba med och de kom överens om Bitis. Vi pratar om hur och var kaniner lever, vad de äter och skapar i lite olika material.

Vi pratar dagligen om hur man är mot varandra. Hur man är en bra kompis, hur vi pratar med varandra och har ett positivt förhållningssätt gentemot varandra. Vi har nolltolerans på fula ord. 

Vår månadsfest har vi tors. 2/3. Då firar vi Charlize, Oskar och Kendra på Skeppet.

Förra onsdagen hade vi besök av Anna från Sigtuna museum. Våra 2012:or fick höra på historien kring hur silverskatten hittades vid Sundveda torp. Den består av silvermynt från olika länder långt bort. Hur kom den hit och

varför? Finns att titta på och få veta mer om på Sigtuna museum. Eller fråga era barn :-)  Med vänlig hälsning Ullis, Natalie och Nettan

  

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan