November 2017

November månad är snart förbi och julens månad är på ingång.  

I vårt projekt har varje grupp börjat skapa hus/rum utav en kartong. En grupp har börjat måla fasaden, en annan grupp har börjat tapetsera och lägga golv, den tredje gruppen har börjat skapa vision om piratavdelningen som ska finnas den nya förskolan. Hur vill barnen att det ska se ut? Vad ska vi ha för möbler och material där? 

Vi har snart gjort klart alla hembesök till barnen. Vilka fantastiska barn som vet vägen hem till sig. De har alla fått möjlighet att gå längst fram och peka/visa vägen fram till sin dörr.  

Vi har börjat på en mindmap över projektet i hallen, där kommer vi att lägga upp bilder och texter, citat från barnen m.m.  Gå gärna dit och titta. Hittar ni inte väggen så fråga oss gärna. 

Vi vill påminna om vikten att komma i tid. Nu under december kommer vi att göra lite nedräkning inför jul och för att Ert barn ska få möjlighet att få vara med på alla aktiviteter är det viktigt att vara här senast kl 9.00. 

Vi har satt upp lappar på golven på piraterna och vi vill lyfta ytterligare att det är SKOGRÄNS som gäller oavsett tidpunkt på dygnet för både barn och vuxna. Vi ber Er alla att respektera den för barnens skull, de blir blöta om fötterna när vi förflyttar oss fram och tillbaka i hallen. 

Vi kommer att börja med julpyssel och har ni tomma toalettrullar eller annat som ni inte behöver, så tar vi tacksamt emot det. 

Vi har en ny förskollärare vid namn Malin som började den 20/11 och hon jobbar inne på avdelningen Kotten. Varmt välkommen! 

Vi har månadsfest onsdagen den 7:e december tillsammans med skeppet. 

Kolla genom VEMSlådan för den kommer att tömmas nästa vecka den 8/12 

Vart vi ska vara under jullovet, återkommer vi med så fort det är bestämt. 

Julie jobbar sin sista dag på torsdag 30/11 och sen går hon på mammaledighet inför den kommande födseln. 

 

 

Med vänliga hälsningar Ullis, Payman och Veronica 

Textruta 

 

 

 

 

  

 

 

 

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan