Augusti 2017


Varmt välkomna tillbaka till en härlig och spännande hösttermin här på piraterna.

Nu har vi börjat lära känna varandra lite grann, både barn och vuxna efter att en ny grupp har flyttat in från silverpärlans avdelning med Payman och Veronica. Vi kommer att starta igång våra projekt denna vecka och vi vill att barnen är här senast kl 9 varje dag för att få möjlighet att erbjudas det som är planerat för dagen. 

Vi har två vilor efter lunch. En vila där barnen sover och en vila där barnen ligger ner och lyssnar på en saga eller lugnande musik. På onsdag den 30:e augusti börjar en pojke vid namn Samuel här hos oss. Varmt välkommen!

I hallen sitter en veckoplanering, där vi skriver lite kort om varje dag. Kom gärna in och läs vad Ert barn har varit med om under dagen, så kan dialogen fortsätta hemma tillsammans med barnet och vi får feedback. Jämna veckor så kommer vi att gå till den efterlängtade sporthallen. Jippi! De gångerna blir lunchen senarelagd.

Barnen är uppdelade i 3 olika projektgrupper. Haren: Johanna, Celine, Neo, Vincent E, Maria, Elias och Vincent B Skatan: Leon, Dan, Courtney, Angelo, Aissatou, Lana, Tove Ekorren: Amadeus, Alexander, Nikki, Charlie, Lara, Samuel, Felicia, Liam 

Ny termin, nya baciller och ibland lite lusar. Vi har fall av hårlöss på förskolan, så kamma genom Ert barns hår. Information om behandling får ni bäst på apoteket. 

Vi har delat ut papper till er alla för att samla in aktuella kontaktuppgifter. Vänligen återlämna dessa så snart som möjligt! Dessa papper är viktiga ifall olyckan skulle vara framme samt att nå ut till alla med information. 

Vi har månadsfest onsdagen den 6:e september och denna gång kommer Elias, Dan, Johanna och Charlie att firas.   

Med vänliga hälsningar Ullis, Payman och Veronica  

Påminnelse 14/9 Föräldramöte i matsalen kl 18-20   30/10 Planeringsdag Förskolan är stängd. Kontakta Kerstin vid behov av barnomsorg

  


Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan