Oktober 2017

Hej alla föräldrar och barn!

Dagarna går fort. Snart är det november månad. Det märks att det är kallt o mörkt på morgnarna och då är det bra med kläder efter väder. Vi vill passa på att be Er att kolla barnens hyllor och plocka bort saker som inte är aktuella just nu, t ex solkräm, vattenflaska, och sommarkläder. Ni kan kanske fixa och göra fint på hyllan ibland, tillsammans med ert barn.

Ryu har börjat hos oss på Piraterna för två veckor sedan. Han gick först på Skattkistan/Pärlan. Välkommen Ryu!

Månadsfest kommer vi att ha på onsdag 1/11 och då firar vi Maria och Ryu som båda fyllt 3 år. Grattis till dem! 

Vecka 44 är det höstlov i skolorna men vi har öppet som vanligt. Bara på måndag 30/10 är det stängt, då vi har planeringsdag!

Vi har fått en till avdelning, Kotten. Där arbetar Annelie och Rose. Personalrummet har vi flyttat upp till övervåning, där det låg tidigare.

Vi har haft en praoelev Antonia denna vecka på Piraterna.

Vi fortsätter att jobba i våra grupper (Skatorna, Ekorrarna och Hararna). Vi har projekt tisda -torsdag varje vecka. Då är det Viktigt att barnen är här till kl 9:00 . Hararna, Ekorrarna och Skatorna har börjat gå och se var barnen bor och att fota barnet och dess hus. En del av projekt ”Byggnation” i samband med ”jaget” och bygget av den nya förskolan. Fortsättning följer……. Spännande! Eftermiddagar är vi ibland inne i små grupper, ibland ute. Det beror på vädret och ibland får barnen själva välja om dom vill vara inne eller ute. 

Ha det fint! Med Vänliga Hälsningar Ullis, Payman och Veronica

 

Kontaktinformation till vår avdelning: 
Telefon: 073 6613614
Mail: silverskatten.piraterna@edu.sigtuna.se

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan