Maj 2017

Hej Alla föräldrar på Skeppet!!

 

Ett läsår har redan gått och vi har börjat avsluta terminen och året. Alla barnen längtar efter sommar och sol för att vara ute och leka och bada.

Maj månad har gått väldigt fort och barnen har haft fullt upp med att göra klart sina verk och jobb innan avslutningen på terminen.

Silverbåtarna har haft avslutning på Dansen. Då träffades alla grupper som dansat och vi sjöng och dansade tillsammans på kulturskolan.

Silverbåtarna har äntligen grävt ner skatten i skogen. De fick göra två hål i marken för att få plats med alla saker som de hade samlat under en tid, Så nu är det projekten avslutat. Silverbåtarna slutar nu under sommaren på förskolan och till höst-terminen börjar de skolan i förskoleklass. Vi önskar alla lycka till i sina nya livsprojekt. Självklart tackade vi av dem på vår avslutningsfest på onsdag 31/5. 

Guldstjärnorna har avslutat sitt projekt om nyckelpigan. Vårt sista jobb var att designa en nyckelpige-t-shirt. De har skissat ett motiv som de skulle ha på sina tröjor och sen målade dem med textil färg. De visade tröjorna med en modevisning på avslutningsfesten.

Till hösten kommer Skeppet att få nya barn som flyttar från piraterna med Natalie och Nettan. Då börjar vi med en ny grupp där alla är födda 2012. 

Bitte flyttar till småbarn där hon börjar med en ny grupp som hon förhoppningsvis följer tills de är fem år.

 

Lite praktisk information:

· 31/5 har vi vår sommar /familjefest. Den börjar kl.16 med uppträdanden av barnen och sen äter vi vår medtagna picknick. 

· Den 5/6–17 är en klämdag så vi vill veta vilka tider barnen kommer att vistas här den dagen.

· Våran sista månadsfest inför sommaren har vi torsdag 8/6–17. Då firar vi barnen som fyller år i Maj och Jun.

    

 

Bitte, Maria och Amelia

 

  

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan