Januari 2017


Hej alla Skeppets föräldrar!


En ny termin är igång och vi har startat upp våra projektgrupper.
Vi arbetar utifrån vårt gemensamma tema Hållbar Framtid och barnen födda 2012 har fortsatt med nyckelpigor. Dom har börjat undersöka dem lite närmare, hur de ser ut på nära håll och håller på att ta reda på var dom är under vintern.

De vill också komma på ett namn på sin projektgrupp. Ni kan gärna diskutera det hemma. Kanske kommer ni på något fyndigt förslag tillsammans med barnen. 2011-orna har nu varit i sin egen grupp i matsalshuset  med Bitte och Sirpa och Granens 2011-or och har genom omröstning döpt sig själva till ”Silverbåtarna” och vi har haft Anna Hedberg från Märsta konsthall på besök och hon har berättat om skatten som hittades där våra paviljonger nu står. Spännande tycker barnen och utifrån detta spinner vi vidare på temat. 

På torsdag den 2/2 har vi månadsfest tillsammans med Piraterna för de som fyllt år i januari. Hos oss är det Daniel och Clara , som båda fyllt 6 år och Omollo som fyllt 5 år.

Vi längtar ju efter våren och värmen men än är vädret och vintern ju som den är, det är ofta blött och slaskigt ute. Bra att ha skor/stövlar som är vattentäta men också varma till barnen! Vanliga gummistövlar kan vara lite kallt att ha och är också ganska halt att gå med på snö och is. 

Ni som har barn födda 2011! Observera att skolorna i kommunen nu i dagarna har öppet hus för att ni ska ha möjlighet att besöka de skolor ni är intresserade av för ert/era barn! Se anslag på dörrarna!    

 

Mvh. Bitte, Maria och Amelia

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan