Februari 2017

Hej Alla barn och föräldrar  

Snart är Mars månad då vi är mot vårkänsla. Vi hör fåglarna på morgonen och dagarna blir ljusare och längre. Vi började att gå ut eftermiddagarna. Alla barn tycker att det är roligt gå ut och röra på sig i stora gården. Vi jobbar med vårt projekt och jobbar i två olika grupper. Alla barn har rätt att prova på material i olika hörna. Måla, Bygga. Hemvrån . Lera . Bilar . Dans , läsa olika böcker och satsa med språk.   

"Verksamheten ska bidra till att barnen utvecklar en förståelse för sig själva och sin omvärld. Utforskande, nyfikenhet och lust att lära ska utgöra grunden för den pedagogiska verksamheten. Den ska utgå ifrån barnens erfarenheter, intressen, behov och åsikter. Flödet av barnens tankar och idéer ska tas till vara för att skapa mångfald i lärandet" LPFÖ 98 s.9. Som vanligt vi brukar gå till skogen och röra på oss och se olika årstider och hur stor förändring som händer varje dag. Förra veckan vi tog långpromenad till vår nya förskola (som håller på och byggs) Några barn har planterad clementinkärnor. Spännande!Nästa vecka är sportlov vi hittar med varandra roliga sakar.  

Snart är dax för läroberättelsesamtal för alla barn. 30min max för varje samtal .      

Ni kommer att bli erbjudna tider för Ert barn av respektive pedagog. 

Ni är välkomna  😀 

Vi har haft två fall av vattkoppor, bara för uppmärksamhet  

Nu när våren är i antågande är det extra viktigt med mycket extra kläder. Vi är ute i alla väder, så kläder efter väder helt enkelt, och för att ditt barn ska slippa frysa, gå blöt eller vara utan kläder när vi sen kommer in så måste barnen ha kläder att kunna byta om till. Allt ska vara märkt med barnets namn. Det är en omöjlighet för oss att veta vilka strumpor, trosor, kalsonger m.m som är vems när de hängt i torkskåpet och sen ska användas eller läggas på hyllan. Vi har inga extrakläder och är det så att det inte finns några så kommer vi ringa till er. Vill även skicka med en påminnelse att Ni ska kolla varje dag hur det ser ut med Era barns blöjor. Vet ni inte vart blöjorna förvaras så visar vi er det. Vi försöker i så gott mån att sätta upp en lapp men ibland hinner vi inte med det.  

Vi har inga extra blöjor som vi har möjlighet att låna ut. 

Om ditt barn är sjuk eller ledig ska ni ringa och meddela det senast klockan åtta. Det är framförallt för att vi ska meddela köket hur många portioner de ska skicka. Extra viktigt för er med allergibarn eller annan avvikande kost. 

 

Med vänliga hälsningar Pajman och Veronica

 

 

 

  

 

  

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan