Fritids!

Skolbarnsomsorgfritids ingång

Vårt fritidshem Bullerbyn erbjuder alla barn vid skolan en varierad och trygg eftermiddagsverksamhet; som ett kompliment till skolans verksamhet.
Vi har egna rymliga och spännande lokaler där våra barn kan välja mellan en mängd olika aktiviteter såsom massage, skapande med olika material, musik, bakning och mycket uteverksamhet i vår näraliggande skog. Barnen får också möjligheter till mycket fri lek där kreativt tänkande och konfliktlösningsstrategier tränas.fritids bakgård

Under hösten 2016 är fritids stängt för planeringsdagar måndag 31 oktober.

Vi erbjuder omsorg från klockan 06.30-17.30. Vi öppnar på fritids 06.30 där vi är inne och spelar spel, pysslar m.m. Ca 07.10 går vi upp till skolan för att äta frukost.
Frukosten serveras mellan 07.15 - 07.30.

Därefter är det utvistelse fram till ca 08.00 då det ringer in och skolan börjar.

Kl. 13.00 efter skolans slut så tar fritidsaktiviteterna över igen.

Hitta direkt

Här kommer du direkt till förskolan och skolan