Sök på webbplatsen

Tingvallaskolan år F-6

Hitta snabbt

Välkommen till Tingvallaskolan!
Här finns information om skolan och dess organisation!

Tingvallaskolan VT 2015
Foto: Lena Ekbom

Tingvallaskolan är en F-6 skola som är i en utvecklingsfas för att möta framtidens lärande. Fokusområden är Lärande, Trygghet, Miljö och Rörelse och hälsa.

Tingvallaskolan är en skola som växer och tar stora kliv i att möta framtidens möjligheter och utmaningar. Vår skola har en fantastisk utemiljö med närhet till skog och natur likväl som till stadens hjärta. Vår ambition är hög att utveckla Lärandet med stöd i Sigtunaboxen, vilket innehåller Bedömning för lärande (BFL) Information kommunikation och teknik (IKT) och Språkutvecklande arbetssätt (SUA). Språklig medvetenhet är ett viktigt begrepp för oss.

Tingvallaskolan är en skola med 230 elever där alla känner alla och där personalen tar ett gemensamt ansvar för alla barn. Vi arbetar medvetet för att alla ska känna ansvar och respekt för vår gemensamma miljö.

På Tingvallskolans Nyhetssida finns aktuell information om vad som har varit eller är på gång i skolan.