Välkommen till Valstaskolan och världens viktigaste arbetsplats!

Här möts vi tillsammans - barn, ungdomar och vuxna - i ett gemensamt arbete för att Du som växer upp ska få en bra start i livet.

Vi vuxna ska göra allt för att Du ska få det bra och för att Du ska få de kunskaper Du behöver i livet.

Men det beror också på Dig, hur Du kommer att lyckas. Det kräver ett gott uppförande så att både Du själv och andra runt omkring dig ska kunna göra ett bra arbete. Det krävs ansträngning för att nå goda resultat.

Hjälps vi åt och tar hänsyn till varandra skapar vi den trivsamma arbetsplats vi Alla vill ha.

Skolan i centrum av stadsdelen!

Vi vill att vår skola ska vara ”en skola mitt i byn” och viktig i utvecklingen av hela vår stadsdel Valsta- Steninge. Vi tror att det är bra för våra elevers identitet och självkänsla och det höjer skolans status i samhället. Därför arbetar vi aktivt för ett utökat samarbete med andra aktörer i närsamhället.