Ansökan till gymnasiet

 

 

Skolstart för gymnasieskolorna läsåret 2017/18

 

Gymnasieskolorna startar sitt läsår under vecka xx.

De flesta av er ungdomar som har ansökt till en gymnasieutbildning har redan fått besked om vilken skola och utbildning ni ska börja på. 

Du som inte har blivit antagen till någon utbildning har fått kallelse via din gymnasieansökan till ett informationsmöte tisdagen den 16 augusti. Drop-in tider mellan kl. 12:00-16:00 på Arlandagymnasiet, receptionen. Där får du träffa en studie- och yrkesvägledare som kan hjälpa dig vidare. Även du som inte har fått en kallelse och inte har någon gymnasieplats är välkommen.

Du som inte har möjlighet att komma eller missar informationsmötet är det inte för sent att börja gymnasiet nu under hösten. Ring eller mejla Lucy Njie, lucy.njie@sigtuna.se , 073 - 666 31 70.
 
Om det är något du funderar över eller behöver hjälp med gällande gymnasiet t.ex. resebidrag, inackorderingsbidrag, att söka till annan kommun eller om du har andra frågor kan du ta kontakt med Seija Khalifa, handläggare gymnasieantagning, e-post seija.khalifa@sigtuna.se , telefon 08-597 830 29.

Du kan även läsa mer om resebidrag under länken Resebidrag/terminskort och inackorderingsbidrag under länken Inackorderingsbidrag.

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan Kontaktinformation