Anmälan

För att anmäla dig till någon av Kulturskolans kurser så kan du anmäla dig direkt från fliken till vänster under Anmälan on-line eller så skriver du ut en anmälningsblankett i pdf-format som finns att hämta under fliken Anmälningsblankett.

Du kan läsa mer om de val du kan göra till alla våra instrument samt sång, dans, nycirkus, musikterapi och teater under fliken kurser. Fördjupad ämneskurs i musik och Danslinjen har egna anmälningsblanketter under respektive sida. Utöver våra vanliga kuser nedan så kan vi ibland erbjuda kortkuser under några veckor. Dessa kurser sker också på separata anmälningsblanketter/formulär.

Nyhet för läsåret 15/16 är kör och musikproduktion. Till nästa läsår 2016/2017  planerar vi att starta upp nya ämnen som Sång- och danslek för barn födda 2010, Musikmix för årskurs 2 och Ung extra allt för ungdomar från årskurs 8 och äldre.

Vi planerar även att starta upp Bild- och form från i höst. Så fort vi har mer information om kursen så kommer vi att lägga ut detta på hemsidan och man kommer då att kunna anmäla sig till bild- och form via vanliga anmälningsformuläret "Anmälan on-line".

Observera att du väljer dansinriktning, är det en specifik grupp du önskar  så skriv det även under Önskemål (vi har 35 dansgrupper ht15). Förutom dansgrupperna så har vi även  en Sång- och dansmixgrupp (fortsättningsgrupp) som  under läsåret 2015/2016 vänder sig till elever som dansat tidigare från årskurs 4 och uppåt . Vi har även en sång- och teatergrupp som vänder sig till åk 4-5 (barn födda 04 och 05) .

Om man gjort flera val inom samma ämnesgrupp,  tex bland instrumenten,  så bör man tänka på vilken prioritetsordning man önskar. När man kommer in på sitt första hands val så tas det nedre valet bort. Om man kommer in på sitt 2:a hands val så tas prioritet nr 3 bort men man står kvar i kön till sitt 1:a hands val.

Tyvärr är det idag lång kö till  fiol, gitarr, slagverk och enskild sång. Man kan inte heller ställa sig i kö till dessa ämnen förrän tidigast i årskurs 2 (man kan ställa sig i kö till fiol tidigast när man går i 6års verksamheten). Får vi in för tidiga anmälningar så registreras de inte (man får då information om detta via mail).

Vi ser gärna (i mån av plats) att man både spelar ett instrument, sjunger, dansar, spelar teater och går på nycirkus, vi har ingen prioritetsordning mellan de olika ämnesgrupperna.

Dans, nycirkus och babyrytmik tar vi endast in under höst- resp vårterminens början. Alla ämnen kan man ställa sig i kö till året innan man tidigast kan få börja.

Under fliken Praktisk information så kan du bland annat se våra priser och rabatter.

Observera att när man har blivit erbjuden en plats så fortsätter man automatiskt till nästa termin, man har platsen tills man själv säger upp den via särskilt formulär. Om du vill säga upp platsen och slippa betala en hel terminsavgift ska du göra det innan respektive termin börjar.

Vi ser fram emot din anmälan!

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan Kontaktinformation