Anmälan till danslinjen

Är du en elev som vill satsa lite extra på dans. Du kanske vill förebereda dig för Estetiska programmet eller för andra dansutbildningar? Då kan Danslinjen på Kulturskolan vara något för dig. Läs mer under fliken Danslinjen.

 

Anmälan till provdans för danslinjerna kan göras här på sidan. Man anmäler sig inte till någon specifik danslinje-grupp utan lärarna förbehåller sig rätten att placera eleven i lämplig grupp.

Kostnad

Danslinje 1 - 2145 kr/termin (3 ggr/veckan)

Danslinje 2 - 1400 kr/termin (2 ggr/veckan)

Danslinje 3 - 1400 kr/termin (1 g/veckan + 1 g/veckan kvar i nuvarande dansgrupp)

Antagningsprov

Antagningsprovet för läsåret 17/18 är planerat till 7/6-17 kl 16.00-17.00 på Kulturskolan.  Medtag ett brev till audition om varför du vill gå på danslinjen.

 

Obs! Tyvärr brukar det vara fler sökande än det finns plats. Man kommer via e-post att få besked inom en vecka om man fått plats eller ej till någon danslinje.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sista anmälningsdag bestäms när formuläret öppnas upp.

Du ska få en bekräftelse direkt på skärmen när du skickar iväg ansökan. En kopia kommer också på anmälan till den epost-adress som du uppgivit i fältet: E-post till ansvarig förälder. Om du inte får en bekräftelse på skärmen är det något fält som inte är ifyllt, det är markerat med röd * till höger .

Nu är anmälan för danslinjen stängd. Den kommer att öppnas upp troligen efter sportlovet.

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan