Anmälan till Dansläger i Märsta 2017

Här kan du som är danselev på Sigtuna Kulturskola anmäla dig från den 4 april direkt till Danslägret 19-22 juni 2017 i Märsta. - LÄGRET ÄR INSTÄLLT PGA FÖR FÅ DELTAGARE

Sigtuna Kulturskola anordnar ett dansläger för dig som nu går i klass 3 (född 2007) och uppåt, både du som har lite dansvana och du som har dansat länge är välkommen!

Var:

I salarna Schakt och Cullberg på Kulturskolan, Kulturtorget 11 i Märsta.

När:

19-22 juni kl 09.30-15:00. Lunch ingår i avgiften. 

 

Innehåll:

Vi kommer att dansa street/jazz och modernt. Du får också prova på improvisation och komposition. Lägret avslutas med redovisning för föräldrar och vänner i aulan.

Lärare:

Eva-Karin Latvala och Helena Gunnarsson

Vill du veta mer om lägret innan du anmäler dig, prata med din danslärare på Kulturskolan eller hör av dig till dansansvarig Lisa Mathiasson på 073-661 05 15.

Kostnad:

750 kr/deltagare inklusive lunch och frukt.

Betalas när ni fått bekräftelse om plats till pg 567277-9, Sigtuna Kulturskolas elev- och intresseförening.  Sista betalningsdag är den 30 maj.

Anmälan:

Anmälan är bindande och kan göras direkt här nedan på denna sida från den 3 april 2017. Bekräftelse skickas via e-post under vecka 19 till den e-post adress som ni uppgivit till målsman.

Alla berörda elever får lägerlappar från sin lärare. För mer info se under fliken Läger eller under Aktuellt (till höger från första sidan).

Sista anmälnings dag är den 30/4.  Först till kvarn gäller! OBS! Vi har förlängt anmälningstiden till den 9/5 pga för få anmälda. 

* = Fältet måste fyllas i. Du ska få en bekräftelse direkt på skärmen när du skickar iväg ansökan. Om du inte får det så är det något fält som inte är ifyllt, det är markerat med * till höger om rutan. Du kommer även att få en kopia på anmälan till den e-postadress som du har uppgivit nedan.

 

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i

Personnummer: *
Elevens namn: *
Adress: *
Postnummer och Ort: *
Telefon/Mobil till eleven:
Telefon/mobil till anhörig under lägervistelse: *
E-post till förälder (kopia på anmälan skickas till denna adress):
Nuvarande skola och klass:
Lärare på Kulturskolan: *
Information som vi bör känna till (allergi, medicin osv):
Målsmans godkännande
 
 
  

Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan