Evenemang Kulturumteatern våren 2017

2017-01-23

 

Familjeföreställning - I Mumindalen

Kulturumteatern lördag 11 februari kl. 15.00

 

En musikalisk resa in i Tove Jansson förtrollade värld!


Det är den första varma vårdagen och Mumintrollet har försovit sig. De övriga Muminfigurerna som Snusmumriken, Lilla My, Filifjonkan, Tooticki och Hemulen har fullt sjå med att hitta och vecka honom.

 Föreställningen är en härlig musikteater med Muminbandet som spelar alla de kända Muminsångerna komponerade av Erna Tauro och med levande musik med tre professionella musiker. Missa inte detta tillfälle att träffa den "riktiga" Mumintrollet. Ålder: från 4 år.

 Pris: 100 kr

Biljetter kan också köpas: www.sigtuna.se, Märsta bibliotek och Destination Sigtuna

 

 


Soulkonsert med Arlanda Big Band
Kulturumteatern
Fredag 24 mars kl. 19.00

 

Nu är det dags! Arlanda Big Band i delvis ny skepnad! Vi släpper in soulen i vår konsert och gör det självklart på vårt vis: glatt, svängigt med en massa energi - denna gång i samarbete med Jens Hult och Karolina Karner 

Jens Hult har fått en lysande start på en lång karriär som vissångare på svenska. Hans musik karaktäriseras av låtar med hjärta, ärlighet och närvaro.

Med låten ”Precis som du vill” har han i skrivande stund streamats över 6 miljoner gånger på Spotify. Vi kommer ta oss an den och andra av Jens låtar på ett sätt som de inte spelats förut - i storbandstappning.  Genom sina texter och sin musik visar Jens att han som ung modern vissångare, dynamiskt och lätt kan växla mellan det storslagna och det enkla.

Karolina Karner är sångerskan från Orsa i Dalarna som sedan 17 års ålder medverkat i musikaler, krogshower, coverbandsspelningar och studiojobb. Hennes inlevelse och dynamiska röst är en upplevelse tillsammans med storband. Karolina har delat scen och studio med artister såsom Kalle Moraeus, Gladys del Pilar, Magnus Carlsson med flera. För mer information kolla in www.karolinakarner.se 

Storbandet Arlanda Big Band bildades 2006 och har gjort konserter tillsammans med artister som Babben Larsson, Mikael Rickfors, Roger Pontare, Nisse Landgren och Claes Jansson.

Pris: 200 kr
Pensionärer, barn och studerande: 150 kr

Köp biljetter här: https://www.nortic.se/tickets/show/42770?refid=&campaignid=-1&layout=14808&showcode=

 

 Arrangör: Arlanda Big Band

  javascript:openBrowser('srcbrowser','src', 'image','theme_advanced_image_image_browser_callback');

Henrik Schyffert - Var inte rädda 


Kulturumteatern
Fredag 31 mars kl. 19.00 Utsåld! Extraföreställning kl. 21.00

 


 Henrik Schyffert är tillbaka med ny enmansföreställning ”Var inte rädda"

 

10 år efter den kritikerrosade publiksuccén ’The 90’s – ett försvarstal’ står Henrik Schyffert i vår ensam på scenen igen. I den nya standup-showen ’Var inte rädda’ gör han upp med sina egna brister och rädslor i ett Sverige där oron ökar.
I en tid när allt fler gräver ner sig i skyttegravar och desperat håller fast vid sina åsikter, vill Henrik Schyffert bryta dödläget genom att åtminstone försöka rannsaka sig själv.
– Var tionde år måste jag stanna upp och tänka: Vad håller jag på med egentligen? Lever jag som jag lär? Stämmer min karta överens med verkligheten? Det gör lite ont att vara ärlig mot sig själv, att ställa sig på vågen istället för att dra in magen. Men det kan förhoppningsvis vara roligt att titta på, säger han.
I fem år stod Henrik Schyffert och Fredrik Lindström på landets största scener tillsammans. Föreställningarna ’Ljust & Fräscht’ och ’Ägd’ sågs av uppemot 400 000 personer – sedan dess har Henrik Schyffert bytt de stora scenerna mot små standup-klubbar för att utmana sig själv som komiker. Nu återvänder han med sin nya enmansföreställning ”Var inte rädda”.

Pris: 425 kr

 

Biljetter kan också köpas på Märsta bibliotek och Destination Sigtuna

Martin Stenmarck - En föreställning Provföreställning


Kulturumteatern
Lördag 22 april kl. 19.30

 

Martin Stenmarck tar steget in på teaterscenen! 

I en föreställning fylld av humor och med glimten i ögat skildrar Martin Stenmarck sin uppväxt med funderingar och minnen. Hur är det egentligen att leva med elva syskon? Är Martin Stenmarck Sveriges enda levande kändisbevis på Familjen Annorlunda?    
Välkommen till en kväll fylld av hitmusik och monologer - du kommer känna igen dig i allt ifrån 80, 90 och 2000-talets Sverige till Radiohits till Familjedraman deluxe. Martin Stenmarck är en av landets mest omtyckta artister och sångare. Han har gjort hits som "Sjumilakliv” och "Everybody’s Changing”. Det stora genombrottet kom med vinsten i Melodifestivalen 2005 och låten “Las Vegas”. Vinsten ledde till albumet “9 sanningar och en lögn” som sålde dubbel platina. Superhiten “Sjumilakliv” dominerade fullständigt musiksveriges alla topplistor och låg etta samtidigt på Svensktoppen, iTunes, Tracks och Music Control. Ingen annan svensk artist har tidigare lyckats med detta och albumet sålde dubbel platina. Martin vann dessutom både en Rockbjörn och en Grammis för årets låt.
Utöver sina självklara framgångar som soloartist har han också haft flera framgångar på musikalscenen med huvudroller i bland annat Jesus Christ Superstar och West Side Story och medverkat i filmer. Tillsammans med brodern David har han skapat vad som kom att bli en svensk klassiker - LadiesNight.

Pris: 275 kr

 

Biljetter kan också köpas på Märsta bibliotek och Destination Sigtuna

Stand up med Batra - Provföreställning

Kulturumteatern torsdag 4 maj kl. 19.00

Denna kväll testar David Batra nytt material inför hans kommande standup-turné under hösten 2017. En provföreställning kan medföra justeringar, avbrott och ofärdiga bitar genom showen.

David hälsar er varmt välkomna och göra den här kvällen tillsammans med honom!

 Längd: 80 minuter utan paus

Arrangör: CS Nöje

Pris: 235 kr

 

 

 

 

Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan