Innan skolstart...

TheWeekDAY 2017

Sigtuna kommun och Sigtunahem kan med glädje och stolthet meddela att tisdagen den 15 augusti till fredagen 18 augusti  2017 kommer The Week DAY tillbaka.

Arrangemanget för barn och ungdomar på Midgårdsbadet under v.33 är nu en stående tradition i kommunen. Vi kommer fortsatt hålla till vid Midgårdsbadet och i området där omkring. I och med det nya inomhusbadet har vi nu också möjligheter att erbjuda aktiviteter inomhus. The Week 2017 kommer i år återigen förnya att sig lite för att bli så bra som möjligt för alla inblandande. Vårt mål är att varje år bli bättre och roligare för att nå så många som möjligt. 

The WEEK Day - För barn från 7 år med vuxet sällskap och från 12 år utan vuxen om du är simkunnig. The WEEKDay  kommer erbjuda prova på-aktiviteter med i samverkan med kommunens föreningar. Det kommer även finnas chans till bad i utomhusbadet, LEGO-bygge, hoppborgar och annat roligt. Dessa aktiviteter kommer ske på dagtid tisdag-fredag kl 10:00-16:00. OBS! LEGO-bygget är endast onsdag-fredag.

För mer information om programmet håll dig uppdaterad på sidan! Vi kommer lägga ut mer detalljerade progar med "dag för dag" lite närmare inpå.

2017

2016

2015

2014

2013

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan Kontaktinformation

Relaterade dokument