LEX

 

Handlingar och protokoll

I söktjänsten hittar du dokument från januari 2008 och framåt. En del tidigare dokument finns i arkivet för äldre protokoll. Är du intresserad av någon handling utöver de publicerade, går det bra att kontakta registratorn på respektive förvaltning.

Ärenden för stadsbyggnadskontoret och Miljö-och hälsoskyddskontoret visas inte här. Kontakta miljö- och stadsbyggnadskontorets registrator för att ta del av den.


Jag vill söka efterAnge minst ett alternativ
 

Jag vill avgränsa min sökning till


För att välja fler än ett ämnesområde håll ned [ctrl] tangenten och klicka på fler
 
Datum


åååå-mm-dd


åååå-mm-dd
 
 

Söktips

Hitta postlista
För att se postlistan (inkomna/upprättade dokument) kryssar du i Dokument och på Datum fyller du i dagens datum i både från och till fältet.

Sök på specifikt diarienummer
För att hitta handlingar knutet till ett specifikt diarienummer fyller du i detta nummer i Fritextfältet. Alla sammanträden, ärenden och dokument knutna till detta nummer visas då i sökträffen. OBS! Tänk på att ange ett datumintervall som inkluderar diarienumrets årtal för att få relevanta sökträffar.

Sök på datumintervall
Tänk på att en sökning som sträcker sig över stora datumintervall resulterar i många sökträffar och kan därmed generera en långsam sökning.

Sortering
Sökresultatet är per default sorterat efter diarienummer med det nyaste diarienumret först. Ärenden prioriteras högre än dokument med samma diarienummer i sökresultatlistan.