Föreningsstöd och arrangemang

 

 

I Sigtuna kommun finns ett rikt föreningsliv

 

Det finns barn- och ungdomsidrott, elitidrott, mulleskola, teater, hembygd, konst, vuxenidrott och många fler representerade. Med andra ord är det är ett mycket stort antal kommuninvånare som på något sätt är engagerade i föreningslivet.

 

Föreningar uppmärksammas extra med olika stipendier och priser under året som delas ut på Föreningsgalan

Samarbeten mellan föreningar och kommunen pågår hela året. Brobygget är ett exempel på ett sådant där vi söker fler föreningar att samarbeta med. 

The WEEK Day, en årlig händelse där barn &  unga är välkomna till Midgårdsbadet och kan träffa föreningar som låter dem prova på deras verksamhet med mycket annat skoj som anordnas av unga sommarlovsarbetare. I år, 2017, genomförs The WEEK Day  tisdag 15 till fredag 18 augusti, kl. 10.00-16.00 på Midgårdsbadets utedel. Håll utkik - mer information och program kommer. (The WEEK Night för ungdomar arrangeras i år på Valsta fritidsgård fredag 18 augusti av Ung i Sigtuna.)

Registrerade föreningar inom kultur, fritid och idrott kan söka olika bidrag och stöd. Bidragsnormerna och nya blanketter finns för nedladdning här till höger. Föreningskonsulent monica.fries@sigtuna.se handlägger föreningslivets fritids- och kulturbidrag.

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan Kontaktinformation
Bidragsnormer & blanketter