Maj 2018

Hej alla! 

  

Äntligen har sommaren kommit och vi har njutit av solen. Tänk på att smörja in barnen med solkräm på morgonen och ta med tunnare kläder och kepsar/solhattar.  

Tänk på det när ni tittar igenom era barns lådor att , det är viktigt med mycket extra kläder. Vi ber er att inför ledighet tömma våran hall på era barns vinterkläder och vinterskor. Passa också på att titta igenom våran Vems?-låda. 

Glöm inte skriva upp tiderna ute i hallen. Vi är tacksamma för det. Om ditt barn är sjuk eller ledig ska ni ringa och meddela det senast klockan 7.30. Det är framförallt för att vi ska meddela köket hur många portioner de ska skicka. Extra viktigt för er med allergibarn eller annan avvikande kost. 

  

Verksamheten 

Nu när det har varit så bra väder har vi varit ute mycket och även kunnat äta mellanmål ute. Det är full aktivitet på dagarna. Projekterande arbetet är i full gång och snart börjar vi avrunda. Vi har haft ett spännande verksamhetsår med era barn och det har varit fantastiskt att se deras utveckling i våra olika miljöer. 

Våra  samlingar innan lunch är favorit hos alla våra barn och vi fortsätter med detta. Sjunger och berättar sagan om Petter och hans fyra getter. 

Fokus ligger på målning med barnen och lek med vatten, utforskande och experimenterande i ute och innemiljö. 


Övrigt

Vill vi påminna er om att det är förbjudet att parkera utanför Förskolans grindar och var uppmärksamma att grindarna alltid ska vara stängda. 

  

Viktiga datum att lägga på minnet: 

Öppet hus- onsdagen den 13. Juni

Under sommaren kommer vi att slå ihop några avdelningar. 

 

Till sist önskar vi er alla en fin sommar. 

Vill även tacka Inger får dom åren som vi har fått arbeta ihop hoppas att du får en skön pension  

 

   

Med vänliga hälsningar Nettan, Inger, Muna 

 

Textruta

  


 

 

 

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan