Mars 2018

Vi har snart passerat det första kvartalet av året. Tiden går fort! Vi har så mycket roligt framför oss som vi ska hinna med innan sommaren kommer. 

Vi har fortsatt med våra projektgrupper och skeppets miljöstruktur så barnen kan trivas i de nya lokalerna. Aporna, Leoparderna och Pandorna jobbar vidare med projekten om hur bor vi och de har fått leka i deras rum med hjälp av Green Screen. De har gjort filmer där de leker med sina kompisar i sina rum. Fortfarande finns det några barn som inte har bilder om sina rum. Så vi ber er föräldrar skicka bilder så de kan leka i sina rum.

Vi har varit på Kulturskolan och spelat in sångerna som vi har haft på dansverkstad. I en kort framtid kommer ni att få en länk på mail, där ni kan lyssna på inspelningen. Alla barn var mycket glada och var mycket nöjda med sin insatts på inspelningen.

Vi har också lånat från IKT avdelningen på Sigtuna kommun "digital Luppen" där alla på skeppet har provat och sett olika föremålen närmare och forska en hel del. Vi har tagit den i överallt för att undersöka i naturen.

Lite information:

1. Vi har fått en ny medarbetare, han jobbar som vaktmästare så ni kommer att se honom ofta hos oss. Han heter Faiz.

2. Aida har också börjat på förskolan, Hon är en ny pedagog som jobbar på Skattkistan.

3. Glöm inte att skriva på er almanacka att den 14 och 15 maj har vi planeringsdag, då är förskolan stängt. 

För de barnen som behöver ha barnomsorg ändå får föräldrar ta kontakt med Kerstin Asp på mailen, kerstin.asp@sigtuna.se senast två veckor innan planeringsdagarna (30 april).

4. Snart börjar vi med årets läroberättelsesamtal, så ni kommer att få inbjudan med datumet för samtalen

5. Vi har månadsfest onsdag den 11:e april tillsammans med Piraterna. Vi kommer att fira Angelo, Samuel, Lana, Tamila och Thiago.

 

 Glad påsk

 

Med vänliga hälsningar Nettan, Natalie, Maria

 

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan