1-2-årsavdelningen

Vi börjar förmiddagen med att äta frukt.
Sedan är det dags att välja vad som verkar intressant och spännande att arbeta med. Alla rum och aktiviteter är igång hela dagarna beroende på vad som är intressant och roligt just nu.


 

De olika rummen


I ateljén har vi möjlighet att arbeta med kritor, målarfärg, tuschpennor, play-doh, lera, återvinningsmaterial av olika slag, saker som vi plockat ute t.ex. kottar, pinnar, stenar.

I skötrummet har vi vattenlek, antingen i vattenbordet eller i tvättrännan. Det finns möjlighet att upptäcka och arbeta med vatten på flera olika sätt och med olika material t.ex. kannor, slangar, svampar, ösa, hälla, droppa, rinna osv.
 

I vårt stora rum finns möjlighet att bygga med olika material, att bygga pussel, att läsa böcker, att leka med djur, bilar, att gunga på gunghästarna osv.
I hallen finns vår stora bil att leka med.

Rörelse

Torsdagar har vi rörelse. Vi sjunger och dansar, leker med bollar, åker kana, kryper i tunneln, bygger med kuddarna, balanserar, hoppar, går, springer osv.
Varje fredag går vi till skogen. Här finns mycket spännande att se och göra. Barnen plockar med sig naturmaterial som vi sedan kan använda i ateljén.

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan