Ekillaskolan - där ditt intresse skapar lust att lära

Ekillaskolans uppdrag är att skapa förutsättningar för eleverna att utifrån sina egna förutsättningar utveckla de kunskaper och färdigheter som krävs för vidare studier och ett livslångt lärande.

Alla elever vid Ekillaskolan ska bli sedda och bekräftade.

Elevernas lärmiljö ska vara stimulerande, eleverna ska känna sig trygga och studiero ska råda under lektionerna.

För mer information om Ekillaskolan rekommenderar vi även ett besök på Ekillaskolan.se.

____________________________________________________ 

Profiler

Ekillaskolan erbjuder flera olika profiler som tar tillvara elevernas intressen. Intresse och lust är ofta en bra väg till lärande. 

I profilerna får eleverna möjlighet till fördjupning och breddning inom ämnet. För att läsa mer om Ekillaskolans profiler kan du titta på sidan om profiler. Den hittar du under fliken För dig som elev, som finns i vänsterspalten. 

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Nyheter på Ekillaskolan

Påminnelse till vårdnadshavare om skolskjutsansökan Vi vill påminna om att vi vill ha in alla nya skolskjutsansökningar för läsåret 2018/2019 senast den 30 april
Lovskola på sommarlovet vecka 25-27 BUF arrangerar lovskola för åk 6-9 med start måndagen efter skolavslutningen. Det erbjuds sv/sva, eng , ma och simning.
Information från skolledningen Vi har idag haft problem med värmen på skolan då det har varit elavbrott under helgen. Det har varit kallare än vanligt i vissa av våra klassrum och vi har behövt göra en del lokalförflyttningar. I övrigt har undervisningen flutit på som vanligt.
Ny lärplattform Allt du behöver veta om IST Lärande
Inbjudan till föreläsning om våldsprevention Personal från socialtjänsten, kvinnojouren, fältarbetarna mm. kommer att vara med oss. Vi hoppas att många kan komma
Snart dags för utvecklingssamtal Torsdag 1/2 är det dags för vårterminens utvecklingssamtal
Inför skolstarten Nu är det mindre än en månad kvar innan skolan startar på nytt och vi tänkte här lista lite nyheter inför skolstarten.
Möte för vårdnadshavare Onsdag 19/4 kl 18:30 - 20:00 är alla vårdnadshavare till elever på Ekillaskolan varmt välkomna till Ekillaskolans aula för en mycket intressant informationskväll gällande det förebyggande arbetet kring alkohol, narkotika och tobak.
Inget öppet hus Ingen av Sigtunas kommunala högstadieskolor kommer att ha öppet hus vt 2017
Välkommen till samråd för hem och skola Datum: Torsdag 17 november. Tid: Kl.17.30-18.30. Plats: Ekillaskolans aula.
Tack för mig I juni fattade jag det svåra beslutet att lämna Ekillaskolan. Det har varit ett tufft beslut, men ett nödvändigt sådant för mig. När nu min tid på Ekillaskolan närmar sig sitt slut vill jag passa på att tacka er alla för den här tiden.
Profilval Nu är det dags för er som inte går i kulturklass att göra era profilval!

Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan Kontaktinformation