Pris delades ut till ”Årets pedagoger 2015”

Pris delades ut till ”Årets pedagoger 2015”

Sigtuna kommuns utmärkelse Årets pedagog delas årligen ut till lärare eller arbetslag inom förskola, grundskola, gymnasium eller komvux som visat stor skicklighet i det pedagogiska arbetet. Utmärkelsen är på 40 000 kronor (fördelas jämnt mellan pristagarna) och kan användas till kompetensutveckling som gagnar verksamheten och/eller pristagaren.

– Pedagogisk utmärkelse är en uppmuntran till skickliga lärare och pedagoger som gör skillnad. De spelar en avgörande roll för utveckling och lärande i förskolan och för hur elever lyckas i skolan, säger Pernilla Bergqvist (FP), ordförande i barn- och ungdomsnämnden.

– Sigtuna kommuns många duktiga pedagoger ger eleverna färdigheter i att ständigt lära nytt och att anpassa sig till en föränderlig värld även efter skoltidens slut. Det är ett arbete som stärker både individer och samhället i stort, säger Ibrahim Khalifa (S), ordförande i utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden.

– Det är viktigt att lyfta de goda exemplen i kommunen. Våra duktiga pedagoger jobbar hårt och de är en starkt bidragande orsak till att skolresultaten har lyft. Vi är stolta över dem, säger Ali Wandi (S), vice ordförande i barn- och ungdomsnämnden.

Utmärkelsen delades ut i samband med kommunfullmäktiges sammanträde den 16 juni.

 

Pristagare:

 • Emmy Tjärnqvist, Arlandagymnasiet
 • Mikael Öhman Arlandagymnasiet
 • Marie Iskander, Valstaskolan
 • Carina Davidsson, Centralskolan
 • Carina Österling, Karusellens förskola
 • Anne-Margrethe Larsen, Sätuna förskola
 • Ett fel inträffade

  De markerade fälten måste fyllas i


  Dela på

  Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
  Synpunkter & felanmälan Kontaktinformation
  Se en film om varje pristagare