Jobbcenter

Det finns tre vägar till jobbcenter, antingen via Arbetsförmedlingen, via försörjningsstödsenheten eller via det kommunala aktivitetsansvaret (KAA).

 

Inskrivningstillfällen: måndagar 09:00-12:00, tisdagar, onsdagar, torsdagar och fredagar mellan 09:00-15:00.

Besöksadress: Raisiogatan 1-27, Märsta. Direktnummer till vår reception: 073-633 73 67  

Jobbcenter erbjuder dig som arbetssökande flera olika insatser och aktiviteter. Bland annat kan du få studievägledning om du är ung och är mellan 16-20 år, du kan också få jobbcoachning, stöd och råd för att du så snabbt som möjligt skall bli självförsörjande. I första hand genom arbete men vi ger också kvalificerat stöd till den som funderar på att studera. Genom vårt nära samarbete med näringslivet  har vi ett kontinuerligt inflöde av rekryteringsuppdrag som du får ta del av. Vi erbjuder även jobbsökarutbildningar, studie- och yrkesvägledning och kan, då det är lämpligt, erbjuda praktikplatser inom en rad områden. Som deltagare får du även enskilt stöd och tillgång till olika gruppaktiviteter.

Vi på Jobbcenter har skilda yrkesbakgrunder och bred erfarenhet av arbetsmarknadsfrågor. Vi finns här för att ge dig bästa möjliga hjälp vare sig du söker arbete eller planerar för att börja studera.

Varmt välkommen till oss Du som vill vidare

 

 Bild på vägar in och aktiviteter på Jobbcenter 

 


Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan Kontaktinformation