Anders Kästel

Jag heter Anders KästelAnders och är din lärare i trumpet för barnen som är 5-6 år gamla.

Min musikutbildning började i militärmusiken som trumpetare i Örebro och Karlstad. Fortsatta studier vid Musikhögskolan i Stockholm.

Under läsåret 2013-2014 deltog jag i en kurs benämnd "Suzukilärarutbildning på trumpet ESA* Nivå 1 *ESA = European Suzuki Assiciation. Kursen anordnades av Svenska Suzukiförbundet i samarbete med Västerås Kulturskola.

Detta har möjliggjort att jag under hösten 2014 kunde starta upp en trumpetkurs för barn som endast är 5-6 år gamla, där barnen får spela på små pocket-trumpeter. Även små barn kan spela trumpet!

Jag har under alla mina år vid Kulturskolan, förutom mitt pedagogarbete, även medverkat som vikarie eller extramusiker i ett antal symfoniorkestrar (Stockholms filh.ork., Sveriges Radios symfoniorkester, Hovkapellet och Värmlandsoperan).

På senare år är mitt stora engagemang Sigtuna Messingssextett, en grupp som vill roa och underhålla Sigtunas kommuninvånare och inspirera våra elever till att delta i musikens underbara värld.

Nu har jag pensionerat mig till en del och har under läsåret 17/18 har jag endast kvar undervisningen för de yngsta barnen i trumpet!

 

Anders på trumpet i full frihet

AKTUELLT FÖR MINA ELEVER:

 

 

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan Kontaktinformation