Anmälan till Dansläger i Märsta 2018

Här kan du som är danselev på Sigtuna Kulturskola anmäla dig till Danslägret 25-29 juni 2018 i Märsta. INSTÄLLT PGA FÖR FÅ DELTAGARE!

Sigtuna Kulturskola anordnar i år ett dansläger med en av våra före detta elever Tilde Naglitsch som danslärare!

Var:

På Kulturskolan, Kulturtorget 11 i Märsta.

När:

25-29 juni 2018 kl 09.00-15:00. 

Innehåll:

Sommarens dansläger vänder sig till dig som går på högstadiet eller gymnasiet. Du får möjlighet att träna flera dansstilar, t.ex jazzdans, modern dans och balett. Veckan avslutas med dansuppvisning på Kulturskolan.

Lärare:

Tilde Naglitsch. Tilde har dansat och sjungit på Kulturskolan i 10 år och har bland annat gått på vår danslinje. I år tar Tilde studenten från dansprogrammet Stockholms Estetiska Gymnasium. I höst blir det vidareutbildning på Kävesta folkhögskola. Av 100 sökande var hon 1 av 16 som antogs till utbildningen.

Vill du veta mer om lägret innan du anmäler dig kontakta Kulturskolans danslärare Helena Gunnarsson 073-661 05 08 eller Lisa Mathiasson på 073-661 05 15.

Kostnad:

750 kr/deltagare, Obs Ingen mat eller mellis ingår, det finns mikrovågsugn och bestick att låna. 

Betalas när ni fått bekräftelse om plats till pg 567277-9, Sigtuna Kulturskolas elev- och intresseförening.  Sista betalningsdag är den 30 maj.

Anmälan:

Anmälan är bindande och kan göras direkt här nedan inom kort. Bekräftelse skickas via e-post under vecka 22-23 till den e-post adress som ni uppgivit till målsman.

Alla berörda elever kommer att få lägerlappar från sin lärare. 

Sista anmälnings dag är den 1/6.  Först till kvarn gäller! OBS! Vi behöver minst 10 deltagare för att kunna genomföra lägret. Tyvärr blev det för få anmälda varför lägret är inställt.

* = Fältet måste fyllas i. Du ska få en bekräftelse direkt på skärmen när du skickar iväg ansökan. Om du inte får det så är det något fält som inte är ifyllt, det är markerat med * till höger om rutan. Du kommer även att få en kopia på anmälan till den e-postadress som du har uppgivit nedan.

 

När du skickar in formuläret delar du med dig av personuppgifter. Information om hur Sigtuna kommun hanterar personuppgifter hittar du här.

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan