Ämneskurserna startar vecka 36!

2015-08-26

Äntligen! Snart börjar ämneskurserna! Varmt välkomna till höstterminen 2015!

Uppdragsverksamheten har redan dragit igång men nästa vecka 36 så börjar även våra ämneskurser. Undantaget är Susanne Fallqvists teatergrupper som börjar vecka 37.

Just nu jobbar lärarna febrilt med att kontakta alla nya elever. De som inte har fått någon plats står kvar i kön. Alla elever som var antagna i våras fortsätter automatiskt till nästa termin om de inte säger upp platsen via formuläret Avanmälan-Uppsägning. Se knapp till höger. När någon säger upp en plats så kan vi erbjuda den platsen till något annat barn i kön. För att få slippa betala terminsavgift så måste man säga upp platsen innan terminen börjar.

I skrivande stund är det svårt att veta exakt hur många platser vi har kvar, men det kan finnas någon enstaka plats kvar på något blåsinstrument och dragspel samt i någon teatergrupp. Vi har flera platser kvar i dansgruppen pyttedans för barn födda 2013 och i mix-it-gruppen för årskurs 3-4 (nybörjare). Se övriga dansgrupper under fliken Kurser-Dans-Platstillgång. Vi kan även ha någon enstaka plats kvar i någon av våra nycirkusgrupper.

Vi startar även nya kurser såsom Musikproduktion för högstadiet där vi kan ha någon enstaka plats kvar samt vi hoppas kunna starta upp en kör för mellanstadiet-högstadiet om vi får tillräckligt med anmälningar!

Välkomna med en anmälan som man gör via formuläret Anmälan on-line, se knapp till höger.

Alla ämnen hittar ni till vänster under fliken Kurser. 

Vi kontaktar de som har fått en plats. Alla som inte har fått någon plats står automatiskt kvar i kön.  

Kom ihåg att meddela oss (helst via mail) om ni byter epost eller mobilnummer. Adressen uppdateras automatiskt via folkbokföringen.

Varmt välkomna till en ny termin!

 

 

Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan