Ha en skön sommar!

2019-06-18

Nu går Kulturskolans lärare på sommarlov och höstterminen startar igen vecka 36!

Kulturskolans administration kommer att vara stängd under vecka 27-31. Dansadministrationen är stängt mellan 18 juni - 12 augusti. Man kan som vanligt både anmäla sig och säga upp sin plats via formulären här på hemsidan. 

Alla elever som var antagna under vårterminen fortsätter automatiskt till nästa termin om man man inte gör en uppsägning av platsen. Det är därför viktigt att säga upp sin plats om man inte vill fortsätta till hösten så att vi kan erbjuda den platsen till ett annat barn från kön.

Befintliga elever kallas av sina lärare, alla nya elever får en antagningsbekräftelse via e-post. De som inte fått en plats står kvar i kön. Instrumentallärarna brukar kontakta sina elever under vecka 35 eftersom de väntar på att barnen/ungdomarna ska fått sina scheman från sin skola.

Onsdagen den 28 augusti mellan kl 18.00-20.00 kommer vi att ha ett prova-på-tillfälle! Kvällen vänder sig till skolbarn.

Nyheter från hösten är Yoga för ungdomar och vuxna samt gruppen Superstars för unga vuxna med funktionsvariation. Vi kommer även starta upp en kör för barn födda 2012!

Ha en fin sommar!

Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan