Kulturskolan önskar alla elever och föräldrar ett skönt sommarlov!

2015-06-18

Nu har lärarna gått på sommarlov och även administrationen stänger helt under vecka 27-30.

Kulturskolan inför nya rutiner med att maila ut kallelser och antagningsbekräftelser istället för att tidigare posta breven. I de fall där vi inte har något epost adress kommer vi däremot att göra ett undantag och skicka det brevet per post. Detta för att vi ska spara både på miljön och tid.

De elever som inte har gjort en uppsägning av platsen (via formuläret Avanmälan-Uppsägning) blir automatiskt kallade till nästa termin av sin lärare. Vill man säga upp sin plats på ber vi er att göra det snarast så att vi kan kalla någon ny elev från kön. För att slippa få en faktura och behöva betala för höstterminen så måste uppsägningen vara gjord via Avanmälan-Uppsägningsformuläret absolut senast innan nästa termin börjar. Höstterminen startar vecka 36. Se knappen till Avanmälan-Uppsägning till höger på denna sida.

Antagningsbekräftelser skickas ut via epost till nya elever nu i sommar, med start från vecka 26.

Vi vill även passa på att puffa för våra nya kurser som vi hoppas kunna starta till hösten. Det blir kör för mellanstadiet-högstadiet på tisdagar kl 18.00-18.45 och Musikproduktion på torsdagskvällar som vänder sig till elever som går på högstadiet eller är äldre. Trumpet enligt suzukimetoden vänder sig i höst för barn födda 2009/2010. Läs mer för respektive ämne under fliken Kurser.

Anmälan och Avanmälan till våra kurser kan man göra via knapparna till höger på denna sida.

Höstterminen startar vecka 36.

Ha en skön sommar!

 

Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan