Nu är vi igång!

2018-09-07

Äntligen har höstterminen startat och vi hälsar alla gamla och nya elever välkomna till Kulturskolan!  Alla som inte har gjort en Avanmälan-Uppsägning av sin plats fortsätter automatiskt till nästa termin.

Alla elever som har fått en plats ska ha blivit kontaktade av Kulturskolan antingen via mobil eller e-postadress som man har uppgett på sin anmälan. Observera att e-post från Sigtuna kommun kan hamna i skräppostens inkorg .

De som inte har fått något besked idag står kvar i kön och blir kontaktade när vi har en plats att erbjuda. Det är väldigt mycket som händer så här i terminsstarten varför det forffarande kan bli enstaka platser lediga. I oktober så brukar vi skicka ut ett brev till alla de som står kvar i kön.

Vi kan i skrivande stund ha enstaka platser kvar på kör, saxofon, slagverk, trombon och tvärflöjt samt i den äldre gruppen på Bild- och form, babyrytmik och pyttedans för barn födda 2016, vi har även plats i fortsättningsgruppen i street o showdans för gymnasieungdomar på onsdagskvällarna kl 18.45.  Anmälan till våra kurser görs som vanligt via formuläret "Anmälan on-line".

Fakturorna skickar vi ut i slutet av september med förfallodatum i slutet av oktober.

Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan