Sommarstängt under veckorna 27-30

2014-06-23

Nu har Kulturskolans lärare och elever sommarlov!

Höstterminen startar igen vecka 36, förutom söndagsgrupperna som startar redan vecka 35.

Alla elever fortsätter automatiskt till nästa  termin om man inte har sagt upp platsen via Avanmälan-Uppsägningsformuläret som finns på hemsidan, se även till höger.

Vill man anmäla sig till Kulturskolan så använder man vårt Anmälan on-line formulär, se knappen till höger, eller länken till vänster.

Under fliken Kurser kan ni se en översikt på de ämnen vi har kö till. Under fliken Kurser och dans så finns det ytterligare en flik som heter Platstillgång med alla danskuserna.

Även om det kan vara fullt nu så kan det fortfarande vara någon som säger upp sin plats fram till terminsstarten så att vi kan kalla någon från kön. I dansgrupperna tar vi endast in nya elever under terminens tre första lektioner.

Kulturskolan fakturerar alla elever som är antagna till något ämne i slutet av september. Vill du slippa att betala för en hel termin så måste ni därför säga upp platsen innan terminen börjar .

Under veckorna 27-30 så ber vi er att  maila era frågor till kulturskolan@sigtuna.se så att vi kan svara på dem när vi är tillbaka igen från semestern. Det går forfarande att både anmäla sig eller avanmäla sig via formulären på hemsidan under vår semesterstängning.

Ha en riktigt skön sommar så ses vi i höst!

 

Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan