Om Kulturskolan

Kulturskolans nya hus utifrån

Välkomna till Kulturskolans hus med anpassade lokaler på Kulturtorget i Märsta centrum.

Huset består av tre våningar. Konsertsalen, Scenrummet,  Orkestersalen Giant steps och Slagverksrummet Kroumata finns på nedre plan. På andra våningen så finns de flesta undervisningsrummen i musik, danssalen Isadora och administrationsdelen. Högst upp på tredje våningen så har vi en Bild- och formsal (Johnstone),  samt två stora danssalar (Schakt och Cullberg), omklädningsrum och ett litet pentry med mikro och vattenkokare som även du som elev får använda.

På tredje våningen finns även skåp som man kan låsa med eget hänglås (som man tar med själv)  medan man är på sin lektion. Eftersom vi är många i huset under från morgon till kväll  så ber vi er att tömma skåpet inan ni lämnar Kulturskolan så att någon annan kan få tillgång till att låsa in sina värdesaker. Vi har tyvärr inga hänglås att låna ut.

Under  Kontakta Lärarna, så kan man kontakta Kulturskolans lärare via kontaktformulär och gå till lärarnas egna sidor. Under Kontaktinformation finner ni Kulturskolans kontaktuppgifter.

Kulturskolans läsår 19/20

Höstterminen 2019

Lektioner pågår under vecka 36-50 (2/9 till och med måndag den 16 /12)

Höstlov vecka 44

Studiedagar 23-24/9-18

 

Vårterminen 2020

Lektioner pågår under vecka 3-22 (13/1-29/5)

Sportlov Vecka 9

Påsklov  Vecka 15

Studiedagar

10/2-20

Vecka 11

Under vecka 11 (eller vissa år vecka 12) så är mycket av den ordinarie undervisningen inställd då många av kulturskolans lärare har skolföreställningar på Kulturum.

Kulturskolan garanterar 26 tillfällen på ett läsår. Läs mer här

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan Kontaktinformation