Om Kulturskolan

Kulturskolans nya hus utifrån

Välkomna till Kulturskolans fina hus som ligger på Kulturtorget i Märsta Centrum!

Huset består av tre våningar. Konsertsalen, Scenrummet,  Orkestersalen Giant steps och Slagverksrummet Kroumata finns på nedre plan. På andra våningen så finns de flesta undervisningsrummen i musik, danssalen Isadora och administrationsdelen. Högst upp på tredje våningen så har vi en Bild- och formsal (Johnstone),  samt två stora danssalar (Schakt och Cullberg), omklädningsrum och ett litet pentry med mikro och vattenkokare. På tredje våningen finns även skåp som man kan låsa med eget hänglås (som man tar med själv)  medan man är på sin lektion. Eftersom vi är många i huset under från morgon till kväll  så ber vi er att tömma skåpet inan ni lämnar Kulturskolan så att någon annan kan få tillgång till att låsa in sina värdesaker. Vi har tyvärr inga hänglås att låna ut.

På plan 3 ( i rummen Picasso och Roy) så sitter även personal  från Kultur- och fritidsförvaltningen.

Kulturskolans hösttermin pågår mellan vecka 36-50 och vårterminen mellan vecka 3-21 under läsåret 18-19.

Observera att Kulturskolan bedriver ingen undervisning under höstlovet vecka 44, sportlovet vecka 9 och påsklovet vecka 16 samt under grundskolans studiedagar enligt kommunens läsårsdata för 2018-2019 (se länk till höger på sidan). Ibland kan undantag ske under studiedagarna, läraren informerar isåfall berörd elev.

Under vecka 11 så är mycket av den ordinarie undervisningen inställd då många av kulturskolans lärare har skolföreställningar på Kulturum.

Under rubriken Kontakta Lärarna, så kan man kontakta Kulturskolans lärare via kontaktformulär och gå till lärarnas egna sidor. Till höger under Kontakt finner ni Kulturskolans kontaktuppgifter.

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan Kontaktinformation