Cykelgarage Märsta station

 

Vid Märsta station finns ett låst cykelgarage för dig som pendlar med tåg till och från jobbet. Som abonnent i garaget har du alltid en plats för din cykel. Här har du den i säkert förvar under dina arbetstimmar, i skydd mot regn och snö och utom räckhåll för obehöriga.

Cykelgaraget

Tio av de 89 platserna har eluttag för laddning av elcyklar. Här finns också förvaringsskåp för hjälmar. I direkt anslutning utanför garaget finns cykelpump för alla som behöver. Här finns en broschyr om cykelgaraget.

Abonnera plats

För att få tillträde till garaget måste du teckna ett abonnemang. Detta kan du göra på www.triply.se/marsta. Abonnemanget är kopplat till ditt SL Accesskort och kostar 80 kr för 30 dagar. Du meddelas via e-post från triply.se fem dagar innan perioden går ut. Via klickbar länk kan du enkelt förlänga och betala för en ny 30-dagarsperiod via Triplys webbsida. Om du inte förlänger upphör tillträdet när perioden löper ut. Du kan även teckna abonnemang i kommunhusets reception via konaktcenter på Södergatan 20, Märsta.

Så här fungerar det

  • Registrera dig online på www.triply.se/marsta
  • Ditt SL Accesskort är nyckeln till garaget. Håll fram kortet vid kortläsare och gå in genom dörren.
  • Med cykeln på säker plats kan du tryggt fortsätta din resa.

Användarvillkor för cykelgaraget.

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan