Nu finns parkeringsplatser för husbilar

2018-09-17

Från och med den 17 september finns det totalt sex nya parkeringsplaster för husbilar i kommunen. Tre av dessa finns på Hamnplan i Sigtuna stad och tre stycken på Steninge Allé, vid Steningebadet i Märsta. 

I Sigtuna kommun finns totalt sex platser för parkering av husbil som kommunen ansvarar för. På Hamnplan, vid Hamngatan, i Sigtuna stad (inte att förväxla med båtklubbens platser för husbilar) finns tre stycken parkeringar med en tidsreglering på fyra timmar. Även på Steninge Allé i, anslutning till Steningebadet, finns tre stycken parkeringsplatser med en tidsreglering på tolv timmar.

Notera att det endast rör sig om parkeringsplatser och att det därför inte finns några faciliteter i anslutning till dessa. Kommunen utreder däremot möjligheterna för campingplatser.

I Sigtuna kommun finns totalt sex platser för parkering av husbil som kommunen rår över ansvarar för. tre p På Hamngatan, vid hamnen, i Sigtuna stad (inte att förväxla med båtklubbens platser för husbilar) finns tre stycken parkeringar med en reglering på fyra timmar. och tre p. Även på Steninge allé i anslutning till Steningebadet finns tre stycken parkeringsplatser med en reglering på tolv timmar. Platserna på Hamngatan har en tidsreglering på fyra timmar och platserna på Steninge allé har en tidsbegränsning på tolv timmar. Notera att dessa platser det endast är parkeringsplatser och att det därför inte finns några faciliteter i anslutning till platserna.

Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan