Sigtuna kommun deltar i Business Arena Stockholm

2017-09-28

Business Arena är nordens största mötesplats för infrastruktur fastighetsbranschen och hålls på Waterfront Congress Centre i Stockholm den 20 – 21 september. Sigtuna kommun kommer att vara där.

Sigtuna kommun kommer att delta på Business Arena Stockholm med representanter från stadsbyggnadskontoret och kommunikationsenheten. Även kommundirektören Christer Wikström kommer att vara på plats. I den gemensamma loungen (nr 4L07) kommer Sigtuna kommun, Airport City Stockholm, Arlandastad Holding och Swedavia att finnas på plats för att knyta kontakt med befintliga och nya affärspartners och presentera utvecklingsprojektet Airport City Stockholm. Ta del av vår medverkan i programmet här.

Arlanda

Airport City Stockholm

Sigtuna kommun är med och utvecklar den nya flygplatsstaden Airport City Stockholm som kommer att bli en ny attraktiv och internationell mötesplats. Här kan man träffas, utbilda sig, ha affärsmöten, träffa kunder, delta i konferenser och besöka mässor. I takt med att området expanderar kommer arbetstillfällena öka och möjligheter ges för personer att bosätta sig i närområdet. Här har Sigtuna kommun en viktig roll i att skapa förutsättningar för både företag och privatpersoner att etablera sig.

Är du på plats? Kom förbi och prata med oss om Airport City Stockholm – området med gångavstånd till resten av världen.

Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan