Sopplunch i Kulturlänken hösten 2019

2019-03-06

Välkomna att avnjuta en lunchföreställning
i Kulturlänken fredagar kl. 12-13
Vi erbjuder soppa till självkostnadspris, i övrigt fri entré.

13/9 Värmlatino.”Värmlänningen från Peru” Marco Rios introducerar latinamerikansk musik på svenska. Ett unikt visprogram där det latinvärmländska temperament, det tropiska och det nordiska, förenas i en musikalisk och kärleksfull omfamning.

20/9 Från fäboden till Dramaten. Riksspelman Maria Hulthén Birkeland och Dramatenskådespelaren Jonas Bergström uppträder i en varierad och välkomponerad lyrik- och musikföreställning.

27/9 Husby skola – En av Sveriges äldsta skolor. Marés Lendway, Husby Ärlinghundra Hembygdsförening berättar om en av Sveriges äldsta välbevarade skola belägen i Sigtuna kommun

4/10 Program med ABF. Meddelas senare

11/10 En vandring på Dagermans stig. Rolf Hedin och Malin Berglund från musikgruppen Dagslända framför tonsatta dagsverser av Stig Dagerman.

18/10 Kvinnliga kompositörer.  Musik av och med: Nina Simone, Monica Zetterlund, Carole King, Joni Mitchell , Annie Lennox m fl. framfört av sångerskan Matilda Elf och musikveteranerna Valle Magnusson och Stefan Blomquist.

25/10 Folkliga visskatter. med Söderlund & Gawell (Katrina Söderlund och Mats Gawell). Blandad viskompott med bl.a.  Olle Adolphsson, Evert Taube, Laleh och visor som är så gamla att vi inte vet vem som skrivit dem.  1/11 Visor från hela världen med Manfred Stuber

1/11 Visor från hela världen med Manfred Stüber

8/11 Allsång med Ingemar Adén. Kom och dras med i härlig allsång med gamla och nya visor

15/11 Biodling. Stina Alvevik mångårig biodlare berättar om biodling

22/11 Musik på väg till dig med Uffes enmansband.

29/11 Nycirkusperformance med Erik Åberg med papp skulpturer

6/12 Julagott med Ako och Grosse. Visor och låtar i vinterskrud.  Grosse och Ako är två glada musikanter från Uppsala som sjunger och spelar bl a munspel, nyckelharpa, gitarr, ukulele och kontrabas.

Adress: Kulturlänken, Kulturtorget 7 Märsta

Arr: Kultur- och fritidsförvaltningen

För frågor kontakta: Karin Andén; karin.anden@sigtuna.se

Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan

Soppluncher i Kulturlänken hösten 2019