Forum

Forum är ett allaktivitetshus, med bl.a. biografen Biokällan, Fritidsgården Ungdomens hus och samlingslokaler för uthyrning

Adress: Stockholmsvägen 25, Märsta.

 • Biokällan har 212 sittplatser. Biografen används även för konferenser, teatrar och andra arrangemang.
 • Spegelsalen ligger på entréplan och är delad i två mötesrum av olika storlek. Det Stora Mötesrummet är också en danssal med spegelvägg. Danssalen hyrs ut omöblerad om annan överenskommelse ej finns. Det Lilla mötesrummet är normalt möblerat för ca 20personer. De båda rummen går att slå ihop till ett rum och rymmer då runt 40 sittande besökare.
 • Cabinen har möbler och porslin för ca 120 personer. Som mest får man vara 200 personer samtidigt.
 • Salen är omöblerad, men det finns möjlighet att hyra den möblerad. Lokalen har numera också ett tillhörande beredningskök. Som mest får man vara 100 personer i lokalen..
 • Lokalen Mellanrummet är ett mötesrum som är möblerat för ca 20 personer. 
 •  

  Cabinen, Salen, Biokällan och mötesrummen kan bokas av föreningar, organisationer och privatpersoner för exempelvis fester, disco, sammanträden, dans m m.  Se flik Boka lokal Forum samt länk till höger!

  Bokning sker via lokalbokningen 08-591 262 85.


  Har du speciella önskemål kring din bokning (t.ex. projektor och dylikt) informera Vaktmästare/Scentekniker på Forum om detta i god tid (senast en vecka innan) så har vi möjlighet att uppfylla dina önskemål.

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan Kontaktinformation