Evenemang Kulturumteatern våren 2019

Julkonsert

 

Jecko & Jessie

Jecko & Jessie kända från Barnkanalen, med program som Mysteriet, Sommarlov och det egna succéprogrammet "Så gör man inte" har nu återigen tagit sig an egen underbar show!

Att få skratta är kanske viktigare än någonsin och det är just det som är drivkraften i Jecko & Jessies nya föreställning Ett skratt för livet!

Karin Odermatt (Jessie) och Jocke Assarsson (Jecko) har skapat en föreställning som i ett rasande tempo och med humor, slapstick, akrobatik, trolleri och överraskningar visar hur viktigt det är att få skratta och le. På ett roligt sätt vill de visa publiken på enkelheten i livet och uppmana till en mer lättsam inställning till nuet.
Produktionen skapas inom Vara Konserthus residensverksamhet Artist in Residence.
För barn, ungdom och familj! Från 3 år
Pris: 120 kr
Köp biljett: via Nortic: https://www.nortic.se/dagny/show/64703
och på Märsta bibliotek

biljettknapp

Mumindalen

En musikalisk resa i Tove Janssons förtrollade värld.

Det är den första varma vårdagen och Mumintrollet har försovit sig. De övriga Muminfigurerna som Snusmumriken, Lilla My, Filifjonkan, Tooticki och Hemulen har fullt sjå med att hitta och väcka honom.

Detta blir en härlig musikteater med alla de kända Mumin-sångerna komponerade av Erna Tauro, och med levande musik av tre professionella musiker. Missa inte detta tillfälle att få träffa ”riktiga” Mumintrollet.

Medverkande Muminensemblen: Lilla My – Frida Sundström,  Mumuntrollet – Line Östblom
Snusmumriken/Sniff – John Pekkari

Muminbandet: Tooticki - Stefan Blomquist (keyboard),Polishemulen - Christian Paulin (bas)
Filifjonkan - Max Åhman (gitarr)
Pris: 110 kr
Köp biljett: via Nortic https://www.nortic.se/dagny/show/64573
och på Märsta bibliotek

 biljettknapp

Vegas i Vitan


Rennie Mirro, Karl Dyall, Joachim Bergström och Blåsarsymfonikerna bjuder på en unik hyllning till tiden då de legendariska smörsångarna underhöll. Det blir en show i Frank Sinatras, Dean Martins och Sammy Davis Jr´s anda.
Det blir en magnifik afton!

RENNIE MIRRO var i många år anställd vid Kungliga Baletten och slog sedan igenom på musikalscenen. Han tilldelades teaterpriset Guldmasken i kategorin Bästa manliga huvudroll 2004 för sin medverkan i Grease på Göta Lejon. 2012 satte han tillsammans med Karl Dyall upp succéföreställningen From Sammy with Love på Stockholms Stadsteater, vilken sommaren 2015 också spelades på Parkteatern.

KARL DYALL, känd från TV-roller, som sångare, dansare och kompositör, var från början en företrädare för streetdansen i Sverige. Han blev svensk mästare i breakdance 1984 och freestyledans 1986. Karl gjorde scendebut i musikalen Fantomen på Scalateatern i Stockholm 1984 och har sedan dess medverkat i en lång rad produktioner såsom Fame (för vilken han tilldelades Guldmasken), A Chorus Line, West Side Story, Cabaret, Othello, Little Shop of Horrors och Singin in the Rain.

JOACHIM BERGSTRÖM är sångare och musikalartist och har på GöteborgsOperan medverkat i flera musikaler så som West Side Story, Skönheten & Odjuret och The Rocky Horror Show. Senast sågs han i Carmencita Rockefeller. Joachim har spelat in två soloalbum och medverkar också på Viktoria Tolstoys senaste album. Han var sångare i Let´s dance 2013 och fick Monica Zetterlund-stipendiet 2010.

Pris: 300 kr

Köp biljett: https://www.nortic.se/dagny/show/63552
och på Märsta bibliotek

 köpknapp

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan

Relaterade dokument