THE WEEK – 2015

The week

Sigtuna kommun och Sigtunahem kan med glädje och stolthet meddela att måndagen den 10 augusti till lördagen 15 augusti 2015 kommer The Week tillbaka.

Arrangemanget för barn och ungdomar på Midgårdsbadet under v.33 är nu en stående tradition i kommunen. Vi kommer fortsatt hålla till vid Midgårdsbadet och i området där omkring. I och med det nya inomhusbadet har vi nu också möjligheter att erbjuda aktiviteter inomhus. The Week 2015 kommer i år återigen förnya att sig lite för att bli så bra som möjligt för alla inblandande. Vårt mål är att varje år bli bättre och roligare för att nå så många som möjligt. 

The WEEK Day - För barnen oavsett ålder så kommer det framförallt erbjudas prova på-aktiviteter med kommunens föreningar i samverkan. Dessa aktiviteter kommer ske på dagtid måndag-fredag kl 10:00-16:00.

The WEEK Night - För de äldre ungdomarna kommer vi i år enbart satsa på lördagen den 15 aug mellan kl 17:00-23:00.  Där det kommer vara både nationella och lokala artister på scen.

Med The Week skapas en stor möjlighet för föreningar att visa upp och marknadsföra dess verksamhet och därmed få möjlighet att rekrytera nya aktiva medlemmar. På så sätt också stimulera till en meningsfull och trygg fritid utan alkohol, droger och skadegörelse i kommunen.

Observera att under The WEEK gäller att barn under 8 år, utöver att vara simkunniga, måste vara i målsmans sällskap om de vill bada. Övriga aktiviteter under The WEEK kräver inte målsmans sällskap

Program The WEEK 2015 - klicka här.

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan Kontaktinformation