Airport City Stockholm

Jennie Claesson blir ny VD för Airport City Stockholm.

Jennie Claesson kommer närmast från uppdraget som tillförordnad regionchef för Handelskammaren i Uppsala län, som är en del av Stockholms Handelskammare.

– Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med styrelse, kollegor och delägarbolagen få ta Airport City Stockholm till nästa nivå, att bygga stad på riktigt. Att få fler företag att etablera, verka och expandera här. För det är genom möten som hållbara innovationer sker. Här har vi en självklar plats – mitt i Sveriges snabbast växande affärsregion, säger hon i en kommentar.

Jennie Claesson tillträder uppdraget senast den 3 juni 2019.

Om Airport City Stockholm

Sigtuna kommun är en av tre delägare i Airport City Stockholm.

Flygplatsstaden växer fram i ett samarbete mellan kommunen, Swedavia och Arlandastad Holding AB. Kommunen representeras i bolagets styrelse genom kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) och oppositionsrådet Marie Axelsson (S) som arbetar för att bolagets tillväxt ska gynna kommunens utveckling och kommunens invånare.

Utgångspunkten för kommunens delägarskap i Airport City är att bidra till en god tillväxt för kommunen med fokus på fler arbetstillfällen, bättre kommunikationer till, från och inom flygplatsstaden för dig som bor och arbetar här.

För mer information, kontakta:

Minou Sadeghpour, kommundirektörens stab
08- 591 260 00

Helle Nyman, politisk sekreterare (M)
08- 591 260 00


 

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan