Vi letar timvikarier till hemtjänsten

Våra fantastiska eldsjälar på hemtjänsten i Sigtuna kommun behöver bli fler.

Därför söker vi timvikarier samt personer till vikariat och tar nu emot sökande som gillar att jobba med människor och vill vara del av vår härliga verksamhet.

Hemtjänsten i Sigtuna kommun består av ett aktivt gäng medarbetare som brinner för att hjälpa andra människor och stötta dem i deras vardag. Ju fler engagerade och duktiga medarbetare vi har i vårt team, desto roligare har vi på jobbet vilket också gör oss bättre på vårt jobb och i mötet med våra invånare.

Att jobba i hemtjänsten innebär att du jobbar för Sigtuna kommun och träffar kommunens invånare för att ge dem stöd och hjälp i deras vardag. Att arbeta för Sigtuna kommun innebär att du har en möjlighet att bidra till att hemtjänsten blir den fantastiska verksamhet som vi vill ge våra äldre. Tillsammans skapar vi en kommun som erbjuder välfärdstjänster av högsta kvalitet. 

Hemtjänsten passar dig som:

  • Är engagerad och vill skapa trygghet för andra
  • Gillar att vara aktiv och röra på dig
  • Är en glädjespridare som vill göra skillnad
  • Är flexibel och lösningsorienterad

 

Vi kan erbjuda ett dynamiskt arbete som passar dig som är flexibel och lösningsorienterad, med god förmåga att anpassa dig efter olika situationer och våra invånares olika behov och önskemål.

Tjänsten ställer krav på att du gillar att arbeta självständigt, men du får alltid en grundlig introduktion med en handledare innan du börjar ditt arbete, och du börjar och slutar alltid dagen tillsammans med ditt team.

Vi vill att du är van vid att använda både dator och smartphone, och talar du ytterligare språk än svenska är det meriterande, men svenska är vårt gemensamma arbetsspråk så detta är ett krav för att kunna arbeta hos oss.

Körkort är meriterande då vi även hjälper en del som bor lite längre bort samt ute på landsbygden.

Om ovanstående kriterier stämmer överens med din personlighet och dina färdigheter så vill vi att du skickar in en ansökan till oss!

Välkommen på öppet hus till oss i våra lokaler på Nymärsta gränd 3 (samma port som Folktandvården, och sedan en trappa upp rakt fram)

Ingen föranmälan krävs men vi vill att du tar med dig ett CV och legitimation.

 

Tisdag 16/4 kl. 16.00-18.00

Onsdag 24/4 kl. 16.00-18.00

Torsdag 2/5 kl. 16.00-18.00

 

Kontaktperson

Therese Hamberg Cederlund, Biträdande enhetschef

therese.hamberg-cederlund@sigtuna.se

08 591 266 03

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan