Välkommen till höstens Företagarträff

2016-09-09

Den 29 september är det dags för nästa Företagarträff i Kulturlänken - tema tillväxt och hållbarhet. Då bjuds vi på ekologisk lunch, intressanta intervjuer och prisutdelningar.

ANMÄL DIG HÄR!

 

På scen:
Lovelly – den ekologiska, giftfria och etiska nätbutiken.

Linda Östlund bor i ett eko-hus, kör elbil, använder aldrig plast och äter ekologiskt. För två år sedan startade hon tillsammans med sin svägerska webbshopen Lovelly, som säljer alla möjliga giftfria och ekologiska varor som är etiskt producerade. Nu finns Lovelly även som en fysisk butik på Stora gatan i Sigtuna. För, medvetenheten kring och efterfrågan på just den här typen av varor är stor.
- Vi har haft långt fler kunder än vi räknat med i vår butik. Många av dem som kommer in har tidigare beställt från vår webbshop och tycker att det bra med en fysisk butik att gå till, säger Linda Östlund.

På Företagarträffen i Kulturlänken berättar Linda om planerna och visionen kring företagets utveckling – och ger även tips på hur Du på ett enkelt vis kan förändra små saker i ditt sätt att leva, för att leva mer hållbart.

Du som inte har möjlighet att närvara på Företagarträffen kan följa intervjun med Linda Östlund live via näringslivsenhetens facebooksida, klicka här.
Startid för Lovellys inslag är ca. 11.25.

 

 
Så utvecklas världssensationer. Dieter Sand, vd Arlandastad Holding, intervjuas av Anna Jernberg Carlson om den spännande utvecklingen kring Arlandastad. Om konceptet Drive Lab som expanderar med Drivelab Hotel och Drivelab Big.

Sandströms El är Årets Företagare. Magnus Sandström, vd Sandströms El, intervjuas av Anna Jernberg Carlson, om arbetet med hållbart företagande med fokus både på personal och verksamhet.

Prisutdelningar på företagarträffen. Vi uppmärksammar Ekoutmaningen och det företag som får årets Sociala utmärkelse. Diplomutdelning och korta intervjuer av vinnare på scenen.

Kom och mingla, lyssna till inspiratörer och njut av en enklare ekologisk lunch!

 

Tid och plats:

Kulturlänken, Kulturskolan, Märsta Centrum
torsdag 29 september
klockan 11:00 -- 13:00.

Varmt välkommen!

ANMÄL DIG HÄR

 

Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan