Starta eget

För många är det en dröm att bli egen företagare. Men hur är det att vara sin egen chef? Finns det en marknad för den idé man har? Vilka lagar och regler måste man ta hänsyn till? Det är mycket som skall stämma och frågorna är ofta många.

Innan du går vidare och fattar alla de viktiga beslut som rör företagandet och din framtid vill du kanske bolla dina tankar med någon som har råd och tips att ge.

NyföretagarCentrum i Sigtuna kommun kan hjälpa dig att komma vidare. Mer om vad de kan erbjuda dig och ditt företag kan du läsa till vänster på sidan. 

Till höger på sidan kan du få svar på dina frågor från Verksamt.se. Där kan du som vill starta och driva företag, hitta nyttig information om lagar och regler, smarta tjänster och praktiska tips.

 

Genom att klicka på rubrikerna till vänster kan du bland annat läsa om företagsregistrering och företagarens försäkringsskydd. Du är naturligtvis också alltid välkommen att kontakta oss på näringslivsenheten. Kontaktuppgifter finner du till höger på sidan.

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan Kontaktinformation

Relaterade dokument