Finansiering av ditt företag

Har du funderingar kring finansieringen av ditt företag? Här följer en kort introduktion som vi hoppas ska kunna hjälpa dig vidare.

På webbplatsen Verksamt.se kan du söka information om vilka offentliga finansieringsmöjligheter det finns för att starta företag och för att utveckla ditt företag. Tjänsten innehåller främst information om svensk offentlig finansiering riktad till företag och blivande företagare i Sverige. Informationen är inte heltäckande, men innehållet utvecklas kontinuerligt. 

Du som söker information om exportfinansiering kan besöka Exportrådets webbplats.

På Svenska Riskkapitalföreningens webbplats kan du söka bland en stor mängd riskkapitalaktörer. Föreningens medlemmar är företag som satsar pengar och kompetens i andra företag.

Till ALMI vänder du dig när du har svårt att finna lånefinansiering som täcker hela ditt behov. ALMI kompletterar marknaden genom att erbjuda riskvillig lånefinansiering när ingen annan gör det. Deras roll som marknadskompletterande finansiär innebär att de vågar ta risker. och de fäster också stor vikt vid din och ditt företags förmåga att utveckla och ta tillvara idén eller investeringen.

Det här är några av dem som kan hjälpa dig med finansieringen. Hör gärna av dig om du har frågor som ännu inte har fått sitt svar. 

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan Kontaktinformation