Hultsfredsfestivalen flyttar till Sigtuna kommun

2013-03-20

Fatboy slimHultsfredsfestivalen 2013 flyttar till Stoxa i Sigtuna kommun den 13-15 juni. Festivalen kommer att vara på en gammal golfbana som har använts till Maskinexpo. Det är ett öppet grönområde intill en campingplats med stor kapacitet.

- Det är ett unikt område som gör att vi behåller känslan av en klassisk campingfestival i naturen, med den stora skillnaden att centrala Stockholm bara är en kollektivtrafikresa bort, säger arrangören FKP Scorpio Hultsfred i ett pressmeddelande.

Lars Bryntesson (S) kommunalråd i Sigtuna kommun välkomnar Hultsfredsfestivalen:

- Jag hälsar Hultsfredsfestivalen varmt välkommen till Stockholmsregionen, Sigtuna kommun och Arlanda/Skepptuna-området! Hultsfredsfestivalen är de svenska musikfestivalernas urmoder och jag är glad och stolt över att vi, istället för en hotande nedläggning, kan medverka till dess fortsättning och utveckling. Platsen är väl vald och har genom Arlanda flygplats gångavstånd till övriga världen.

Klara artister

Arctic Monkeys, Portishead, Fatboy Slim, Phoenix, Band of Horses, The Flaming Lips, Imagine Dragons, Knife Party, A$AP Rocky, Mew, Modest Mouse, Trentemøller, Tegan and Sara, Shout Out Louds, SBTRKT, Michael Kiwanuka, John Talabot, Nightlands, Parachute Youth, The Other Tribe, Adrian Lux Lorentz & Sakarias, Tweak Bird, This Is Head Noonie Bao.

Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan