Välkommen till Sigtuna kommuns Trygghetscenter

2019-01-16

Trygghetscentret har öppnat och är till för allmänheten.


I trygghetscentret möts du av kommunens trygghets- och säkerhetspersonal, polisen, räddningstjänsten, budget- och skuldrådgivare samt tillståndshandläggare. Här kan du läsa mer om vilken typ av hjälp du som invånare kan få på trygghetscentret.

Sigtuna kommuns Trygghetscenter är det första i Stockholms län och många grannkommuner samt Stockholms stad har visat intresse för att upprätta något liknande, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande och tillägger:
-
Det känns väldigt positivt att se hur polis och räddningstjänst visat stort intresse för Trygghetscentret och genom samarbetet med kommunen nu också ökar närvaron här.
 
-Trygghetscentret kommer att göra arbetet med att öka tryggheten och säkerheten i vår kommun enklare och mer effektivt. Dessutom blir det lättare för invånarna att få hjälp, och även att kunna hjälpa. Nu behöver de bara uppsöka ett ställe och sedan kan vi lotsa personerna till rätt personal att prata med för råd eller för att lämna tips, säger Trygghetschef Thomas Mileborn.
  

Öppettider

måndag-torsdag 9:00-16:00
fredagar 9:00-15:00

Adress:

Nymärsta kulle 2 i Märsta centrum  

 

  

 

  

Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan
Länkar

Länkar